Bolts Buzz: Topreacties op opladers winnen Browns

2021-11-04 03:34:09 By : Mr. Brady chen

Bekijk de reacties op internet van de overwinning van week 5 van zondag op de Cleveland Browns!

Justin Herbert is Matthew, Mark, Luke en John. #THEGOSPEL #BrownsChargers #NFLSunday

De Chargers waren 14 achter en scoorden een TD. Nadat hij de intentie had hoofdcoach tot 27-19, zich voortzettende hoofdcoach voor 2 te gaan en het team bekeerde tot 27-21 is. Staley is echt de onofficiële coach van Twitter-voetbalgeesten overal.

Justin Herbert laatste 3 games: 12 TD 0 INT 3-0 vs Chiefs, Raiders, Browns pic.twitter.com/61igGe3DF4

OPE moet sneller zijn dan dat pic.twitter.com/zVzpBek0vg

Vind een manier, schiet omhoog ️⚡️⚡️

J HERBO IS ECHT ️ Herbert scoort vijf touchdowns om de Browns te voortschrijden LA naar 4-1 gaat pic.twitter.com/kq0H46qe0e

Justin Herbert, man - 400 in totaal yards - 5 totale TD's - Team scoort 47 punten en gaat naar 4-1 om boven de divisie te blijven Wat een start van het seizoen

KANDIDAAT SPEL VAN HET JAAR Herbert en de Chargers hebben een succesvolle overwinning behaald in een shootout van 89 punten! pic.twitter.com/0TnPkGxfOe

OPLADER WINNEN! #BoltUp WAT. EEN SPEL. pic.twitter.com/jPHQe1Jp9v

"Het is gewoon de strijd die we hebben. Het begint met coach Staley. Hij gelooft niet hoe vaak we ervoor. Ik begon op de vierde plaats, maar we hebben ze omgezet." Mike Williams vertelt @Melanie_Collins wat de overwinning van vandaag zegt over de @chargers. pic.twitter.com/z14UQKgrhS

ZET ENIG RESPECT OP MIKE WILLIAMS pic.twitter.com/z89LuaCOZc

Dit #Chargers-team is zo veerkrachtig als ik me kan herinneren. De coaching is onbevreesd. De spelers kunnen tegen een stootje en blijven vechten. Wat een overwinning. Go @Chargers!!!!!

GEKREGEN. HET. GEDAAN. pic.twitter.com/Eomd52Gi9o

Verzeker je seizoenskaartlidmaatschap 2021 voor slechts $ 100. Klik hier om meer te leren.

Bekijk waar verschillende NFL-analisten en publicaties de Bolts hebben op weg naar hun week 9-matchup met de Philadelphia Eagles.

Hoofdcoach Brandon Staley is verbonden met Coach K op SiriusXM met Justin Herbert en de Chargers te praten.

NFL-media van over het hele internet hebben hun voorspellingen gedaan over wie volgens hen de matchup in week 8 tussen de Chargers en de Patriots zal winnen.

Hier zijn vijf dingen die je moet weten over de door de Chargers ondertekende veteraan-kicker. 

Bekijk waar verschillende NFL-analisten en publicaties de Bolts hebben op weg naar hun week 8-matchup met de New England Patriots.

Hier zijn vijf dingen die u moet weten over de vorige Pro Bowl punter en kick-returner, ondertekend door de Chargers. 

Bekijk wat de NFL- en medialeden zes weken na het seizoen over de Chargers hebben gezegd.

Bekijk waar verschillende NFL-analisten en publicaties hebben op weg naar hun afscheidsweek.

NFL-media van over het hele internet hebben hun voorspellingen gedaan over wie volgens hen de matchup in week 6 tussen de Chargers en de Ravens zal winnen.

Op dinsdag sloot quarterback Justin Herbert zich aan bij The Dan Patrick Show om te praten over de 4-1-start van het seizoen en zijn liefde voor het voetbalspel.

Op dinsdag was General Manager Tom Telesco aanwezig bij 'The Pat McAfee Show' om te bespreken wat voor soort leider en quarterback Justin Herbert is.

Bekijk waar verschillende NFL-analisten en publicaties hebben op weg naar hun matchup met de Baltimore Ravens deze zondag.

The Chargers hebben een nieuwe meerjarige samenwerking aangekondigd met Fresh Vine Wine, eigendom van ondernemers Nina Dobrev en Julianne Hough, om hun wijnen te presenteren in geselecteerde bars in het SoFi Stadium! Om de aankondiging te vieren, juichten Dobrev en Hough de Chargers toe tijdens de eerste thuiswedstrijd van het team in het SoFi Stadium op zondag 22 augustus.

In samenwerking met het Los Angeles Chargers Impact Fund, Inglewood Unified School District en Brotherhood Crusade vierde SoFi het afstuderen van 14 jonge studenten van het Bolt Academy-programma. Het programma is ontworpen om junioren en senioren van middelbare scholen in Inglewood de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan een naschoolse programma van zes om leiderschaps- en werkgereedheidsvaardigheden te ontwikkelen.

Ondernemers Nina Dobrev en Julianne Hough crashen Los Angeles Chargers vs. San Francisco 49ers voorseizoenwedstrijd in SoFi Stadium! Ga met ze mee voor een vlog van hun tour door het unieke NFL-stadion tijdens hun lifestyle-wijnmerk Fresh Vine Wine-reclame.

Bijna 150 lokale Girl Scouts kwamen samen voor een dag vol voetbalvaardigheden en grondbeginselen op de trainingskampvelden van de Bolts in het Jack Hammett Sports Complex.

Beroemdheden Nina Dobrev en Julianne Hough werken samen met de Chargers voor een nieuw SoFi Stadium-aanbod.

The Bolts nemen het in week 8 op tegen de New England Patriots in het SoFi Stadium.

De Los Angeles Chargers hebben vandaag defensieve lijnwachter Justin Jones geactiveerd van Reserve/Injured; Aangewezen voor terugkeer. Op een afstand van defensieve lijnwachter Forrest Merrill.

Laders OL Scott Quessenberry en Matt Feiler nemen het op in de ervaringen NHL 22 in deze aflevering van Pass the Sticks powered by Toyota.

De Los Angeles Chargers tekenden vandaag kicker Dustin Hopkins. In een bewegingsbeweging zag de ploeg van kicker Tristan Vizcaino. 

Chargers wide receiver-duo Keenan Allen en Mike Williams hebben in 2021 een traan gelaten. Ontdek hoe Brandon Staley, Justin Herbert en de Chargers-aanval van 2021 Keenan en Mike gebruiken om elkaar aan te vullen en kansen te creëren. Ga all-access op Mike Williams' breakout-jaar tot nu toe, inclusief zijn multi-touchdown-games tegen de Kansas City Chiefs en de Cleveland Browns.

De verdedigingsuitrusting van Chargers Justin Jones en linebacker Kyzir White staan ​​tegenover elkaar in de Chargers Gaming Studio in een ronde van NBA 2K22, georganiseerd door Raynday. Aangedreven door Zuid-Californië McDonald's.

De Los Angeles Chargers hebben vandaag wide receiver/return specialist Andre Roberts getekend en zien af ​​van wide receiver KJ Hill Jr.

Krijg een volledig overzicht van het duo Keenan Allen & Mike Williams van Chargers wide receiver ontstaan ​​voor de verdediging in de hele competitie. Bekijk aflevering 5 van All In op Chargers' YouTube en Chargers.com vrijdag 22 oktober.

De Chargers reizen in week 6 naar Baltimore om het op te nemen tegen de Baltimore Ravens.

De Los Angeles Chargers hebben vandaag linebacker Cole Christiansen en verdedigende lijnwachter Breiden Fehoko uit de oefenploeg geactiveerd voor de wedstrijd van zondag. Bovendien zijn de veiligheidsbouten van Nasir Adderley naar uit verlaagd.

De Los Angeles Chargers hebben vandaag guard Senio Kelemete opgenomen in de actieve selectie van de oefen van San Francisco en guard Oday Aboushi op Reserve/Blessure gezet.

Deze All In is 'hier om te winnen'.

The Bolts nemen het in week 5 op tegen de Cleveland Browns in het SoFi Stadium.

De Los Angeles Chargers hebben vandaag cornerback Ryan Smith geactiveerd van Reserve/Blessure; Aangewezen voor terugkeer.

Met 3-1 maken de Los Angeles Chargers hun beste start in zeven jaar. Duik volledig in hun overwinning in week 3 op Patrick Mahomes en de Kansas City Chiefs en hun overwinning in week 4 op Derek Carr en de Las Vegas Raiders op Monday Night Football.

Krijg een strijd achter de schermen van de overwinningen van de Chargers tegen divisietegenstanders. Bekijk aflevering 4 van All In powered by Pepsi op Chargers' YouTube en Chargers.com vrijdag 7 oktober.

The Bolts nemen het in primetime op tegen de Las Vegas Raiders tijdens Monday Night Football in week 4 in het SoFi Stadium.

De Los Angeles Chargers hebben vandaag defensieve lijnwachter Forrest Merrill aan het actieve rooster toegevoegd. In de finale werden de lineman Justin Jones en linebacker Kenneth Murray Jr. op Reserve/Blessure geplaatst. De ploeg activeerde ook verdedigende lijnwachter Breiden Fehoko uit de oefenploeg voor de wedstrijd van maandagavond.

De Los Angeles Chargers hebben vandaag defensieve lineman Joe Gaziano aan het actieve roster toegevoegd. promotie naar de actieve selectie zijn komt het team gisteren afstand heeft gedaan van defensieve lijnwachter Eric Banks.

Deze All In is allemaal Derwin James.

De Los Angeles Chargers hebben vandaag externe linebacker Emeke Egbule en verdedigende lijnwachter Joe Gaziano geactiveerd van de oefenploeg voor de wedstrijd van zondag. Bovendien verlaagden de Bolts defensieve lijnwachter Justin Jones naar uit.

Word hyped voor onze eerste divisiewedstrijd tegen AFC West-rivaal, Kansas City Chiefs.

De laatste keer dat Derwin James een volledig seizoen in de NFL speelde, was een All-Pro... in twee posities. Na de afgelopen twee seizoenen te hebben geworsteld met blessures, keert Derwin in 2021 terug als een van de aanvoerders van de Chargers. Bekijk beide kanten van zijn leven: op het veld als leider van de verdediging van Brandon Staley en buiten het veld als een nieuwe vader.

Krijg een exclusieve kijk op het maken van Chargers-veiligheid Derwin James en hoe hij de Bolts-defensie veranderde. Bekijk aflevering 3 van All In powered by Pepsi op Chargers' YouTube en Chargers.com vrijdag 24 september.

The Bolts nemen het op tegen de Cowboys in de SoFi Stadium-opener van 2021.

De Los Angeles Chargers hebben vandaag defensieve lijnwachter Joe Gaziano van de oefenploeg geactiveerd voor de wedstrijd van zondag.

De Los Angeles Chargers hebben vandaag de guard/tackle Michael Schofield III getekend. In een poging om plaatste het team tackel Bryan Bulaga op Reserve/Blessure.

© 2021 Chargers Football Company, LLC. Alle rechten voorbehouden. Deze website wordt beheerd op een digitaal platform van de National Football League.